Luennoitsijat

Reino Pöyhiä, Itä-Suomen yliopiston palliatiivisen lääketieteen professori, ylilääkärinä Essoten palliatiivisessa keskuksessa Mikkelin keskussairaalassa. Mottona "tutkimus ennen kaikkea"
Saarto Tiina, Palliatiivisen lääketieteen professori Helsingin yliopisto, Ylilääkäri HUS palliatiivinen keskus, Tutkimus ja kehittäminen STM, Kansainvälisen palliatiivisen ja saattohoidon päivän toimikunta Kun ihminen sairastaa kuolemaan johtavaa sairautta, hänen hoidossaan korostuvat eri asiat kuin akuuttipotilailla. Tavoite on, että kaikki potilaat saavat yhdenvertaisesti tarvitsemaansa palliatiivis
Tasmuth Tiina, ylilääkäri, LT "Kuvaus itsestä: Lähtevien lääkäri Motto: "Silloin kun tekee mieli valittaa, menee ja avittaa!"
Bengts Heidi, Erikoislääkäri Syöpätautien erikoislääkäri
Ikonen Tuija, potilasturvallisuuden professori "Vihreähattuinen optimisti, joka harrastaa tomaatinkasvatusta ja sukututkimusta. Motto: Erilaisuus on voimavara!"
Keski-Säntti Harri, dos, vs oyl Hoidan työkseni pään ja kaulan syöpäpotilaita. Harrastuksena liikunta monipuolisesti; erityisesti hiihto, pyöräily, vaellukset ja golf.
Elisa Marjamäki, Erikoislääkäri, psykoterapeutti (KKT) Viihdyn parhaiten kotona kotihommissa tai laiskotellen ja ihmeellistä elämää pohtien. Harrastuksena vanhat talot ja valkosipulin viljely. Motto; Elämä on nyt.
Veera Salminen, Syöpätautien erikoislääkäri Työskentelen syöpälääkärinä Tampereella, mutta en harrasta enkä seuraa jääkiekkoa.
Olkinuora Helena, osastonlääkäri lasten kotisairaala, palliatiivinen eritysipätevyys, LT
Skyttä Johanna, Erikoislääkäri Keski-ikäinen perheenäiti, joka ammentaa voimaa tavallisuudesta. Ammatillisuuteni keskiössä on ihminen. Harrastuksina kuntoliikunta, kuorolaulu ja päivittäiset neuvonpidot koiranpennun kanssa. Mottoja en harrasta.
Dr. Carlos Centeno Cortés, Professor of Palliative Medicine, University of Navarra, Spain, Director of the Palliative Medicine Service, Specialist in Radiation Oncology.
Anni Karppila, SPLY Puheenjohtaja, Geriatrian erikoislääkäri, palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys, Ylilääkäri, akuuttiosastot ja kotisairaala, Sairaalapalvelut, Keski-Uudenmaan sairaala
Rapo-Pylkko Susanna, Ayl, LT Omaksumani motto: "You are never too old to set another goal or to dream a new dream." CS Lewis. Ja harrasteet mottoa sovitellen
Mannerla Kaisla, Geriatrian erikoislääkäri Olen palliatiivisesta lääketieteestä innostunut geriatri. Työskentelen Suursuon sairaalan palliatiivisen- ja saattohoito-osaston apulaisylilääkärinä. SPLY:n hallituksesessa olen toiminut keväästä -22 alkaen.
Mustonen Pirjo, Kehitysjohtaja, Jyväskylän yliopiston työelämäprofessori, Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Mustosen mielestä on tärkeää, ettei parantumattomasti sairas joudu kuolemaan vieraiden ihmisten keskellä ambulanssissa tai hälyisässä päivystyksessä."
Anne Pohju, Laill. ravitsemusterapeutti Päivisin ravitsemusterapeutti, virka-ajan jälkeen uhmaikäisen äiti ja kahden kissan palvelija, iltayöstä väitöskirjatutkija. Työmatkapyöräily, pilates ja pohjoismaiset dekkarit lataavat akkuja.
Hietanen Harri, Kardiologi
Antti Ohvanainen, Ylilääkäri Olen perheenisä ja suomenlapinkoiran omistaja Joensuusta. Harrastuksena matalasykkeinen liikunta ja kevyen kirjallisuuden lukeminen. Carpe diem!

Workshop luennoitsijat

Nyholm Oskar, Sh AMK "Vascular access toiminnan löytänyt anestesiahoitaja. Harrastuksena Karate, puutarha ja eräily. "Ainoa varma tapa olla onnistumatta, on olla yrittämättä"
Alexis Kouros, Project Manager, Research team leader Project Employee, Department of Neuroscience and Biomedical Engineering, Aalto yliopisto
Leivo-Korpela Sirpa, LT, vt oyl, palliatiivinen konsultti Olen erityisesti hengenahdistuksen hoidosta kiinnostunut palliativisoitunut keuhkolääkäri, joka rentoutuu mökillä saunoen ja työmatkoilla äänikirjoja kuunnellen.
Pöyhiä Tiina, Radiologian erikoislääkäri Olen Radiologian ja lastenradiologian erikoislääkäri ja työskentelen Uudessa lastensairaalassa. Harrastuksiin kuuluu liikunta retkiluistelusta melontaan ja kaikkea siltä väliltä. Motto: Parempi katsoa kuin katua.
Surakka Leena, Ylilääkäri "Olen parhaimmillani haastaessani itseäni kivikkoisilla poluilla - niin työssä kuin vapaa-ajalla"
Suutari Kirsi, Palveluvastaava, palliatiivisen hoidon asiantuntija ja kehittäjä "Toimin Espoon kotisairaalan ja LiiSan lähiesimiehenä. Hyvä palliatiivinen hoito- punainen lankani koko työhistoriani ajan."
Räty Päivi, Projektikoordinaattori, osastonhoitaja Pitkä työura niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon puolelta. Suurin osa työurasta lähiesimiestehtävissä. Tällä hetkellä TaePAL-hankkeessa projektikoordinaattorina. Harrastuksina golf, hiihto, lentopallo, mökkeily, neulominen. Punaisena lankana pyrin pitämään että eläisin jokaisen päivän kuin se olisi viimeinen.

Väitöspuheenvuorot 

Rantala Heidi, Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri, kliininen opettaja "Vapaa-aika menee ommellessa, lenkkeillessä ja haitaria soittaessa. Never say never. "
Hökkä Minna, Koulutusjohtaja/Projektipäällikkö Kehittämisorientoitunut utelias ikuinen opiskelija. Motto: Yhdessä olemme enemmän
Rautakorpi Liisa, LT, Erikoistuva lääkäri
Lamppu Pauli, Lääkäri,Kotihoidon lääkäri. Pyöräily mielessä.