Pirkanmaan palliatiivinen keskus

Katkeamaton hoitoketju ja osaava tarvelähtöinen hoito.

TAYS palliatiivinen keskus on palliatiivisen hoidon vaativan erityistason (C-taso) yliopistollinen osaamiskeskus, jonka muodostavat:

TAYS palliatiivinen keskus johtaa Pirkanmaan palliatiivisen hoidon palveluketjua sekä koordinoi palliatiivista hoitoa TAYS-erityisvastuualueella. Keskus toteuttaa sekä lääkäreiden perusopetusta että erikoistumiskoulutusta. Tutkimusta tehdään yhteistyössä Tampereen yliopiston palliatiivisen hoidon tutkimusryhmän kanssa.

Kaikilla keskuksen yksiköillä on palliatiiviseen lääketieteen erityispätevyyden koulutusoikeudet. Kouluttajina on n. 10 palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyslääkäriä. TAYS palliatiivisessa keskuksessa erityispätevyyden kliinisestä koulutusjaksosta räätälöidään jokaista erikoistuvaa parhaiten palveleva kokonaisuus. Koulutusjaksoon sisällytetään sekä varhaista palliatiivista hoitoa (TAYS keskussairaala) että saattohoitoa (Pirkanmaan hoitokoti ja TAYS kotisairaala).

Koulutuspaikat jaetaan ja koulutusjaksot suunnitellaan keskitetysti ylilääkäri Juho Lehdon ja keskuksen vastuuryhmän toimesta.

Yhteydenotot:

   Prof./Ylilääkäri Juho Lehto 

   TAYS/Palliatiivinen keskus

   R-rakennus, Sädetie 6, 33520 Tampere

   E-mail: Juho.T.Lehto@pshp.fi tai juho.lehto@tuni.fi

   Puh. 050-4090974


Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle paras koulutusjakso!

Reetta, Eveliina, Elina, Sonja, Hanna, Tarja, Elisa, Lea, Emmi, Saila ja Juho


Tays Hatanpää palliativiinen osasto saanut oikeudet 2/2022