Kansainvälisen palliatiivisen ja saattohoidon päivän avoin yleisötapahtuma 12.10.2023

8.10.2023

Kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi Kansainvälisen palliatiivisen ja saattohoidon päivän avoimeen yleisötapahtumaan!


Paikka:
Päätapahtuma
Biomedicum, sali 1, P-kerros
Haartmaninkatu 8, Helsinki
Kahvitarjoilu klo.16.30 ja mahdollisuus tavata tapahtuman jälkeen palliatiivisen hoidon ammattilaisia

Lisäksi

Rinnakkaistapahtumat kolmellatoista paikkakunnalla 

& Etäosallistuminen


Joka vuosi tuhannet ihmiset ympäri maailmaa kokoontuvat osoittamaan tukensa sille, että palliatiivinen hoito ja saattohoito toteutuisi yhdenvertaisesti. Päivän tarkoituksena on lisätä ja vahvistaa kansalaisten, ammattilaisten ja päättäjien tietoisuutta palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta. Tämän vuoden teemana on Compassionate communities. Tule sinäkin mukaan vaikuttamaan ja osoittamaan tukesi! 

Tapahtuman järjestetään yhteistyössä Finpall hankkeen, SPHY:n ja Suomen palliatiivisen hoidon ja lääketieteen tutkimusverkosto ry sekä The Worldwide Hospice Palliative Care Alliance (WHPCA) kanssa. 

Seuraa ja tykkää myös Facebook⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tilaa youtube kanava. Katsottavissa myös viime vuoden tapahtuma. 


Osallistu myös haasteeseen:
Haaste sinulle – tiedätkö kuinka potilaasi voi?

Kansainvälisen palliatiivisen hoidon ja saattohoidon päivän 2023 haaste; haastamme sinut, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilainen, tekemään potilaidesi kanssa oirearvioin käyttäen omassa yksikössäsi käytössä olevia oire- tai elämänlaatumittareita ja tiedät, kuinka potilaasi voi!